Zeg definitief vaarwel tegen twijfel en verwelkom een leven vol zekerheid en empowerment

Voorkom dat onzekerheid je leven blijft beheersen en neem de controle over. Het is tijd om de onderliggende problemen aan te pakken die jouw onzekerheid veroorzaken. Hier ligt jou sleutel tot herstel.

mockup online cursus onzeker

Unieke online cursus

Hoe fijn zou het zijn als jij:

Jaar ervaring
0
Mama's geholpen
0 +

Mama zijn gemakkelijk?
Ja hoor... 😓

Ik deed alles half, kwam overal net te kort, had meer slaap nodig dan ik mij dacht te kunnen permitteren, voelde pijnklachten in mijn rug en schouders, kon niet meer helder denken over de situatie waarin ik zat, was sneller emotioneel geraakt en heb toen op de REM gedrukt. 

Ik zou 4 maanden met verlof thuisblijven, wat er vervolgens 6 zijn geworden en zo had ik de mogelijkheid om even goed te reflecteren wat nou de exacte oorzaak was waardoor ik mij zo voelde. 

Dus ik stelde mezelf de vraag:

“hoe kom ik meer in balans zodat ik liefdevoller en met rust en aandacht er kan zijn voor mijn kinderen en omgeving?”…

Vrouw heeft gezellig telefoongesprek

Dit heeft mij geholpen om de tijd te hebben om te reflecteren en vervolgens aan mezelf te werken. Om vervolgens de code te kraken voor herstel en emotionele en fysieke fitheid.  Ik heb de mogelijkheid genomen om hieraan te werken. Wat nu voelt als een mega cadeau, wat ik jou ook gun. 

… en zo ben ik begonnen. 

Ik zit midden in de eerste levensjaren van mijn kinderen, de heerlijke tropenjaren dus, en ja ook ik voel mij regelmatig uitgeput, moe en overweldigd. Naast dat ik moeder ben, heb ik ruim 20 jaar ervaring, waarvan ruim 6 jaar als deskundige manager binnen de specialistische jeugdhulp. Waar ik de nodige ervaring heb opgedaan rondom opvoeding, ouderschap en balans van de medewerkers. 

In 2021 ben ik begonnen met Mama in balans en na een periode voelde ik dat ik “te veel ballen in de lucht aan het houden was”.

De missie van “MAMA in balans” is om zoveel mogelijk ouders te helpen om met meer rust er te zijn voor hun kinderen en energiek met meer aandacht, plezier en liefde op te voeden en in het leven te staan. 

Met ruim 20 jaar aan ervaring binnen de specialistische jeugdhulpverlening en overige gebundelde kennis, kan ik je begeleiden, inspireren en enthousiasmeren om methodisch stap voor stap vooruit te komen. 

Je gaat ontdekken dat:

Lieve mama, jij verdient dit zo.. Ga ervoor!

Mijn aanbod is slechts tijdelijk! 
Onderneem vandaag actie voordat de prijs omhoog gaat! 

“Hoe zou het voor je zijn dat je je zeker voelt waardoor je de dingen durft die je altijd al had willen doen. Dat je keuzes vanuit jezelf maakt en je vertrouwd op je eigen gevoel. Dat je de moeder wordt die je altijd al had willen zijn en vanuit liefde en kracht kan leven”

Al meer dan 400 mama's gingen jou voor

En dit is wat ze zeggen:

Mama in Balans' online cursus is ideaal voor beginners. De oefeningen zijn simpel en toepasbaar in het dagelijks leven. De cursus is goed onderbouwd en makkelijk te volgen. Een aanrader!
Prachtige vrouw kijkt in de camera
Armanda
Mama van een dochter van 1,5 jaar
Cursus Mama in balans gaf nieuwe inzichten en leerde om meer naar mezelf te luisteren. Fijn dat het op eigen tempo kan. Duidelijke opdrachten met filmpjes. Coach Eva luistert goed en geeft goede adviezen. Hoop dat veel mensen deze cursus kunnen volgen, want het is echt de moeite waard!
Afbeelding logo mama in balans
Dolores Verschoor
Mama van een zoontje
De online cursus Mama in Balans is fijn en flexibel. Eva biedt hulp bij vragen. De cursus geeft handvatten, leert dat hulp vragen goed is en rust belangrijk is. Ik ben eindelijk weer de mama die ik wil zijn voor mijn zoontje!
Moeder en zoon lachen intens
Cindy Stok
Mama van zoontje van 5
Het was een fijne ervaring in een moeilijke tijd. Het hielp me om er op een andere manier mee om te gaan. Het heeft mij meer inzicht gegeven in de situatie waar ik in zit en waar ik graag naar toe zou willen. Het heeft mij meer rust gegeven en er meer open over te leren zijn. Het heeft me meer rust gegeven in mijn leven.
Mooie vrouw kijkt in camera
Renee
Mama van 2 dochters van 7 en 3

Overzicht van alles wat inbegrepen is

Deze training geeft jou alle tools en kennis om een top website te bouwen

Stap-voor-stap online video cursus

Waarde (€249)

De cursus “Van onzeker naar zeker: kracht en liefde voor moeders” bestaat uit 8 modules en 4 bonus modules. De modules bestaan uit meerdere lessen.

In de lessen ontvang je filmpjes en leuke oefeningen over het onderwerp van de les.

Aansluitend aan iedere les heb je een werkboekje met oefeningen, om de informatie eigen te maken.

mockup online cursus onzeker
Prive community voorbeeld op tablet

Toegang tot exclusieve Mama in balans privĂŠ community

Waarde (€199)

Hoe zou het voor jou zijn als je over letterlijk honderden mentoren beschikt? Dat is precies wat jij krijgt bij de aanschaf van deze cursus. Uit enquĂŞtes is gebleken dat cursisten alleen al deze community op een waarde van meer dan €200,- schatten… maar bij aanschaf deze training krijg jij deze er GRATIS bij.

In deze community kan jij 24/7/365 jouw vragen stellen en kan je connecten met mama’s in hetzelfde schuitje inclusief ikzelf.

Maandelijkse "vraag en antwoord" sessie via Zoom

Waarde (€397)

Er is nog meer ruimte voor persoonlijk contact om je vragen te kunnen stellen, als tijdens de maandelijkse ‘vraag en antwoord’ sessie (Q&A = questions and answers). 

Je wordt begeleid, geïnspireerd en aangemoedigd. 💪🏼

Zodat je niet om succes heen kan!

Zoom afbeelding
Boekomslag Werkboek online cursus 'boost je energie, zeg vaarwel tegen stress'

Werkboek

Waarde (€39)

Het werkboek biedt een gestructureerde en georganiseerde leerervaring. Het bevat praktische oefeningen en activiteiten waardoor de inhoud gemakkelijk te begrijpen en te volgen is.

Bonus audio: Visualisatie krachtige moeder

Waarde (€20)

Deze visualisatie levert diverse voordelen op. Door de oefening uit te voeren, kun je leren om te geloven in je eigen capaciteiten en competenties. Wat een bijdrage levert aan het vergroten van je zelfvertrouwen.

De gesproken begeleiding door een spiritueel begeleider helpt je om bewust te worden de kracht van de visualisatie. Het resultaat is het gevoel voor meer openheid en vertrouwen in jezelf en ruimte voor actie.

Mobiel met audio staande vrouw
Mobiel met audio staande vrouw

Bonus audio: Accepteer een vervelend gevoel

Waarde (€20)

Deze audio voor het accepteren van een vervelend gevoel levert enorme voordelen op. Door de oefening uit te voeren, kun je leren om te gaan met vervelende gevoelens en deze te accepteren.

De gesproken begeleiding door een spiritueel begeleider helpt je om vervelende gevoelend te aanvaarden. Dit kan leiden door meer rust en minder spanning en angst in stressvolle situaties.

Bonus: 7 daagse challenge "Bereik de ultieme kracht als trotse en vastberaden moeder!"

Waarde (€25)

In deze 7 daagse challenge leer je welk effect het aanpassen van je lichaamshouding heeft op je zelfvertrouwen.

Vanuit wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat door dit te doen, je stemming kan verbeteren en je gevoel van eigenwaarde kan versterken.

Boekomslag voor hulpgids voor moeders om meer zelfvertrouwen te krijgen
Boekomslag van een zelf in te vullen dagboek

Bonus: Vergevingsdagboek

Waarde (€25)

In deze bonusmodule krijg je een vergevingsdagboek. In dit dagboek leer je jezelf te vergeven voor de dingen die je anders had willen doen.

Je ontdekt jezelf te vergeven hoe je een situatie hebt aangepakt, zonder jezelf de schuld te geven en te straffen, en juist trots te zijn op de keuzes die je maakt. Het is een mooi gebaar om jezelf een vergevingsdagboek te gunnen.

Totale waarde:

€ 972,-

ÉÉNMALIG

€ 97,- 67,-

afbeelding betaallogos
Dagen
Uren
Min
Sec

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

* Bedrag is inclusief BTW

mockup online cursus onzeker

Ben je er klaar voor om ruimte voor jezelf te creĂŤren?

Veel gestelde vragen

De hulp is gericht op alle moeders die veel stress ervaren, al overspannen zijn of een burn-out hebben.

Jazeker, ik richt mij op alle ouders, ook al noem ik het “moeders”, maar dit kunnen natuurlijk ook vaders zijn. Wel is het zo dat het vrouwenbrein anders werkt dan het mannenbrein. Bijvoorbeeld in het hersengebieden die bij emotie een rol spelen reageert anders bij stressvolle situaties. Gelukkig werkt het herstel hetzelfde, waardoor vaders ook deel kunnen nemen.

Wanneer er een partner ook deel wil nemen is dit goed mogelijk. Het is zelfs krachtiger wanneer je de training samen met je partner volgt. Hierdoor leer je dezelfde taal spreken en kan je elkaar positief ondersteunen en helpen op de momenten die nodig zijn.

Een psycholoog en het volgen van deze online cursus zijn twee verschillende dingen. Deze twee kunnen naast elkaar bestaan, als aanvulling op elkaar. Er zal een vorm van overlap kunnen zijn. Het is vooral ook in welke fase je zit en welke behoefte je hebt.

Doordat je de toegang hebt om de cursus in je eigen tempo te volgen, is het voordeel van MAMA in balans dat je alles vaker kan herhalen, waarvan we weten dat mensen herhaling nodig hebben om iets echt eigen te maken. Online leren is een krachtige tool om mensen te helpen.

Je kan de kosten niet declareren. Overspanning en burn-out vallen niet onder het DSM II, waardoor er ook bij psychologische begeleiding onder de term burn-out geen declaratie mogelijk is.

Jij bepaalt hoelang de cursus duurt. Iedere dag zal er een nieuwe module voor je open worden gezet. Een module is opgebouwd uit meerdere lessen. Dit betekent dat je na 10 dagen de gehele cursus voor je open staat. Je volgt de modules in je eigen tempo. Het kan natuurlijk wel zijn dat een thema meer op je van toepassing is of juist niet. Je hoeft dus niet iedere dag een nieuwe module te starten of je kan juist sneller door een module gaan. Je zal merken hoe meer tijd je neemt voor de modules en oefeningen, hoe beter je het eigen zal maken en je dan echt komt tot herstel. Gedurende een jaar heb je toegang om de cursus te volgen en alle modules vaker te herhalen.

Je kan direct starten na aanmelding. Na aanmelding ontvang je een mail in je mailbox, met daarin de nodige inloggegevens om te starten met de cursus.

Wij stellen geen medische diagnoses. We hebben een test om te kijken naar de zwaarte van de vorm van jouw overbelasting, dit is geen medische diagnose.  

Wat je kan verwachten is dat bij het volgen van deze cursus er goede dienstverlening bij zit. Tijdens het volgens van de online cursus, ontvang je de vraag hoe de cursus tot nu toe bevalt en of je ergens nog vragen over hebt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om persoonlijke vragen via de mail of in de leeromgeving te stellen. Je mag altijd een antwoord verwachten op je persoonlijke vraag.

Dit is ook voor jou het moment om het te gaan doen!

De missie van “MAMA in balans” is om zoveel mogelijk ouders te helpen om met meer rust er te zijn voor hun kinderen en energiek met meer aandacht, plezier en liefde op te voeden en in het leven te staan.

Met ruim 20 jaar aan ervaring binnen de specialistische jeugdhulpverlening en overige gebundelde kennis, kan ik je begeleiden, inspireren en enthousiasmeren om methodisch stap voor stap vooruit te komen.

Ik werk veel samen met andere collega’s, orthopedagogen, coaches en ambulante hulpverleners, die mij voorzien van aanvulling op mijn aanbod.

Wat MAMA in balans” jou te bieden heeft is laagdrempelige hulp vanuit huis. Om daarna met meer rust, aandacht, liefdevol te kunnen genieten van het ouderschap en de vele knuffels die daarbij horen.

Want laten we eerlijk wezen, MOEDER zijn is het mooiste wat er is, maar het moeilijkste, meest veeleisende beroep wat er bestaat!

Blonde vrouw lacht in camera

ÉÉNMALIG

€ 97,- 67,-

afbeelding betaallogos
Dagen
Uren
Min
Sec

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

mockup checklist gelijkwaardig ouderschap
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Boekomslag nieuwsbrief 'verfrissende bries'
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het boekje naartoe sturen?

Boekomslag 53 tips om stress te verminderen